P20 zonnebrand test ervaringen

21

Zonnen is heerlijk, maar helemaal onbezorgd kan het eigenlijk niet meer. Iedereen weet dat er toch echt risico’s kleven aan veel en lang zonnen.

Gelukkig kunnen we ons goed beschermen, door middel van een goede zonnebrandcrème bijvoorbeeld. De consumentenbond testte in mei meer dan 10 zonnebrandmiddelen. Er werd getest op o.a. UVA en UVB bescherming, gebruiksgemak, plakkerigheid, geur en smeerbaarheid.

Enkele van de vele reacties van P20 gebruikers die we afgelopen jaar hebben ontvangen, staan hieronder vermeld.

 

21 Reacties:

 • S.Z. uit Beneden Leeuwen
  7 juli 2012

  Met 3 kinderen en zelf een roomwitte huid kunnen wij toch naar Turkije. Wi smeren ons dagelijks’s morgens in met P20 en zijn de rest van de dag beschermt. Zwemmen doen we volop. Genieten dat we niet verbranden en maar 1 keer per dag hoeven te smeren

 • A.v.W. uit Bodegraven
  2 augustus 2012

  Ik loop elk jaar de Kennedymars In Someren (80 km.) Dit is het eerste weekend van juli, Dus meestal gepaard met flink wat zon. Dus is een goede bescherming wel welkom. In de vroege ochtend komt de p20 tevoorschijn, misschien wel belangrijker als de spiergelei!! Zeer practisch in gebruik en transpiratieproof dus helemaal geweldig om dit product te kunnen gebruiken!!! De fles ligt al klaar voor over 2 weken. Groeten, M. v.d. M. uit Someren
  Als fervent Frankrijk vakantieganger is vaak smeren bij de kids en mijzelf aan de orde van de dag, elke twee uur. Elke twee uur vette vieze vingers en een geur die niet bij mij past. Totdat p20 sunfilter mij onder ogen kwam. Heerlijk, een keer smeren, heeel de dag niet meer aan smeren denken. Geen vette vingers, vieze geur, en toch 100% beschermd. Voor mij nooit meer wat anders.

 • M.J. uit Baarlo
  1 september 2012

  Ik ben sinds dit voorjaar werkzaam als medewerker bij een fruitboomkwekerij. Vanaf april zijn onze werkzaamheden buiten en ik wilde goed beschermd zijn tegen de zon. Ik had een proefzakje P20 zonnebrand test gekregen en heb dit de eerste dag dat de felle zon scheen gesmeerd. Als enige van de groep werkers was ik NIET verbrand. De anderen allemaal wel. Iedereen wilde weten wat ik gesmeerd had en meerderen hebben P20 gekocht. Ook ik heb een verpakking gekocht en al dit ook ieder jaar opnieuw halen want als je de hele dag buiten werkt is dit de een hele goede bescherming, want als ik buitn werk kan ik niet elk uur mijn huid insmeren. Nu doe ik dit ‘s morgens voordat ik ga en hoef er verder niet meer aan te denken. Geweldig goed en makkelijk.

 • Fam.K. uit Beerse
  29 september 2012

  Vandaag, na al die jaren dat we het gebruiken, maar weer eens bewezen hoe goed het werkt! Kinderen gingen vandaag, de enige warme dag in juni, naar een waterplas spelen en zwemmen. Toch heel wat kindjes in de klas verbrandt. Maar onze kinderen zien niet eens lichtjes rood. Lekker ‘s ochtends zelf de kinderen goed ingesmeerd en heel de dag gerust. Kinderen hoeven zelfs niet eens een flesje zonnebrand mee te nemen. Ook op onze vakanties in Italie, Spanje en dergelijke telkens weer de goede werking bewezen. Onze kinderen zijn altijd goed beschermd in de zon en ik hoef niet 5 x per dag 3 lijfjes in te smeren :-D Hier komt niets anders meer in huis.

 • D.H. uit Oosterhout
  24 november 2012

  Dat het een geweldig product is voor pubers. Waarom? Pubers vinden het niet stoer om zichzelf in te smeren, laat staan om iemand te vragen om hun rug in te smeren, met alle gevolgen van dien. Met P20 kan je jezelf lekker in smeren thuis en je bent toch de gehele dag beschermd. P20 EEN SUPER SUNFILTER

 • C.U. uit Egmond aan Zee
  12 december 2012

  Wij wonen aan het strand en elke keer is er wel iemand die verbrand door niet te smeren na het zwemmen,of te weinig smeren. Sinds wij P20 hebben ontdekt en we ons insmeren voordat we naar het strand gaan,is er niemand meer verbrand! Voor ons niets anders meer!

 • Fam. M. uit Apeldoorn
  12 januari 2013

  Eindelijk kan ik weer zonnen. Mijn huid is erg licht en verbrand snel. Op mijn vakantie’s kon ik niet genieten van het zonnen en zwemmen op het strand, omdat ik continu verbrandde. Ik verbrandde zo erg dat ik mijn kleding bijna niet meer aan kon,en dat na een half uur in de zon, tot dat ik de tip van iemand kreeg om p20 te gebruiken. Sinds dat ik p20 gebruik, verbrand ik niet meer. Ik wou dat ik dit jaren eerder ontdekt had. Bedankt!!

 • R.de R. uit Sneek
  16 februari 2013

  Ongelooflijk wat een middel! Tijdens een zonvakantie op Tenerife, vorig jaar oktober kreeg ik erge last van blaren op mijn benen,na het zonnen(Allergie?) Mijn drogist om hulp gevraagd, hij raadde me P20 met de hoge beschermingfactor aan. Deze zomer goed gesmeerd en geen centje pijn, geen verbranding en geen blaren. Ik ga vol goede moed in oktober weer naar Tenerife, zonder angst voor blaren of verbranding. De mensen achter P20 wil ik heel hartelijk bedanken voor deze uitvinding!

 • 7 april 2013

  Ik ben een rossige man met een erg gevoelige huid. Op een vakantie in Egypte werd ik de 4e dag aangesproken door een dame; zij had mij bij aankomst gezien en met haar partner gewed hoe snel het zou duren voor ik zo rood als een kreeft zou zijn. Nu dit uitbleef was ze heel benieuwd hoe dat kwam. Het antwoord was, uiteraard P20.
  Mijn vakanties zijn actiever en prettiger door P20, veel, heel veel dank.

 • 9 april 2013

  Wij gebruiken p20 al meer dan 20 jaar. Vanaf mei tot september zijn we elk weekend en vakanties op het water te vinden. Dus is het altijd oppassen met de zon.
  Als je p20 gebruikt hoef je echt maar één keer je in te smeren. En je kunt zo vaak zwemmen als je wil. Je verbrand echt nooit maar krijgt wel een bruinere huid.
  Voor ons nooit meer iets anders.

 • 11 april 2013

  Wat een SUPER spul is dit.
  Ook hier altijd iemand die verbrande vanaf kleins af aan. Totdat we idd p20 zonnebrand test ten. Wil gewoon niks anders meer.
  En voor kinderen helemaal ideaal. Die van ons vinden smeren maar niks. Atijd als we op vakantie gaan naar turkye. Zo gauw we opstaan insmeren , dan gaan we ontbijten zodat t goed kan intrekken . En daarna hup meteen t water in , ideaal

 • 26 april 2013

  2 jaar geleden p20 ontdekt… Met 2 kleine kindjes ga ik inde zomer nergens meer heen zonder een fles p20 in mijn tas….. Geweldig! Zelfs mijn vader gebruikt het op zijn hoofd en voeten ( die vroeger altijd verbranden) Ik raad het iedereen aan!

 • 6 mei 2013

  wij gebruiken sinds jaar en dag al -20 zelf toen je het alleen nog in het vliegtuig kon kopen, ondanks een lichte huid verbrand je nooit meer, en je hoeft de kinderen ook niet elke keer in te smeren na elke keer in het zwembad geweest te zijn, wij gaan nooit zonder p20 op vakantie

 • Marieke
  21 mei 2013

  Top product. Gebruiken het sinds we kinderen hebben. Iedere ochtend aanbrengen voor ze de kleding aan doen waardoor het even kan intrekken voor ze echt de zon in gaan en de rest van de dag geen omkijken meer naar. Zelf de Spaanse, Italiaanse of Turkse zon heeft onze kinderen nog nooit laten verbranden!
  Zee in, zee uit, zwembad in, zwembad uit het geeft allemaal niets. Onze kinderen zijn echte waterratten maar ik heb nog nooit meer dan 1x gesmeerd en nogmaals ze zijn nog nooit verbrand! Dat bewijst de werking dus echt wel. Ik ben er echt super tevreden over.

 • 22 mei 2013

  Ik was in marmaris lekker aan het zonnen en heb altijd last van zonneallergie en kwam een vrouw tegen en zij dat ik p20 moest gaan gebruiken.
  Ik heb haar raad opgevolgd en ja hoor het werkt echt, kon lekker heel de dag in de zon blijven liggen en geen last meer.
  SUPER die P20.
  Ik raad het iedereen aan met zonnepallergie

 • 9 juni 2013

  als kleuterleidster ben je in de voorjaar/zomer veel buiten. ik smeer me ‘s morgens in en hoef dat niet na te denken over te veel zonneschijn. ik adviseer ook de ouders om dit bij hun kinderen te doen. zo kunnen ze vij spelen buiten.

 • 21 juni 2013

  Ik gebruik al jaren P20, ooit door mijn broer in het vliegtuig gekocht. Ik heb een zeer lichte huid en verbrand erg snel, ik smeer P20 ‘s ochtend op en de rest van de dag hoef ik niet meer bij te smeren. We gaan nu wederom naar Curacao en kan lekker in de zon liggen/golfen en snorkelen!
  Super spul!!

 • 1 juli 2013

  ik ga ieder jaar met mijn kinderen naar een warm land en gebruik altijd p20
  ideaal is het om ze ‘s morgens alleen even in te smeren
  op het strand geen last meer van het zand wat aan je handen zit en ze dan in te moeten smeren
  mijn kinderen vinden het insmeren niet leuk ,dus 1x per dag is een uitkomst en het werkt heel erg goed

 • 2 augustus 2013

  Al jaren en jaren gebruik ik, naar volle tevredenheid, P20 omdat mijn vakantiebestemming altijd tropisch is.
  Helaas moest ik de eerste vakantiedagen altijd toch een ander product gebruiken met een veel hogere beschermingsfactor om mijn huid te laten wennen aan die enorme zonsterkte.
  Ook mijn man moet, om gezondheidsredenen, factor 50 gebruiken, dat was dus smeren, smeren, smeren….
  Nu heeft P20 ook beschermingsfactor 30 en 50.
  Geweldig! Dit zal ons vakantieplezier aanzienlijk verhogen.
  Vanaf dag 1 geen plakkerig zand aan onze lijven en niet herhaald hoeven insmeren.
  Wij blijven zeker trouwe klanten!
  En met dit tropische Nederland zelfs grootverbruikers!

 • 18 april 2014

  Smeer al 12jaar p20 sindsdien geen last meer van zonneallergie.of verbranding.

 • 10 mei 2014

  Ik vind P20 echt een aanrader! Ik heb een hele gevoelige huid en was erg blij toen iemand mij deze zonnebrand adviseerde. Ik breng de zonnebrand in de ochtend aan op mijn huid en ik hoef het echt niet nog een keer te doen. Ideaal! Normaal gesproken ben ik de hele dag door aan het smeren, omdat ik bang ben dat ik toch verbrand. Dat is gelukkig nu niet meer nodig!

Geef uw reactie op P20 producten:

Zonnebrand test Ik heb er geen bezwaar tegen om deze reactie op deze pagina terug te zien

Onze Google+ pagina